UBAHSUAI RUANGAN ANDA MENJADI LEBIH MEMUKAU DENGAN HIMPUAN TIKAR GETAH DARI AL AQSA CARPETS

Posted by: Muhammad Aidid, 21 Sep, 2022
RM 119
Ad Detail
  • AD ID 4830189
  • Locality Shah Alam, Selangor
  • Ad Type Offering
  • Posted by Individual

UBAHSUAI RUANGAN ANDA MENJADI LEBIH MEMUKAU DENGAN HIMPUAN TIKAR GETAH DARI AL AQSA CARPETS

Mengapa tidak ubahsuai ruangan anda dengan menggunakan tikar getah dari Al Aqsa Carpets? Lebih memukau, selesa dan paling penting harga kilang. Pelbagai jenis corak, warna dan ketebalan boleh anda miliki dengan harga kilang.Harga bermula serendah RM119/gulung sahaja! Kini dengan promosi beli 3 percuma 1 anda akan lebih jimat. Jimat berganda untuk anda jika anda buat pembelian di Shopee, terdapat promosi berganda dari 20.09.2022 hingga 25.09.2022!. Jom ke cawangan kami atau beli secara online. Jimat jadi lebih jimat jika anda berbelanja dengan Al Aqsa Carpets. Jom ke cawangan Al Aqsa Carpets Factory Outlet Store (AQSAFOS) atau Al Aqsa Pusat Penghabisan Stok (AQSAPPS) hari ini juga.

Jom ke aqsaonlinestore.com.my dan masukan kod AQSA4U dan anda berpeluang menebus diskaun dari kami! Diskaun dan pos percuma ke seluruh semenanjung Malaysia. Atau di platform Shopee dari 20.09.2022 - 25.09.2022 dan masukkan kod SAPXV7W1 sebelum check out! Penjimatan berganda untuk anda.

LINK

Email this Advertiser

* Name :
* Email :
Mobile :
* Message :
 
 

Contact Detail

Muhammad Aidid
Blok 3-1-13, Pusat Dagangan Latania, Jalan Nagasari A/36A, Desa Latania, Seksyen 36 40470 Shah Alam, Malaysia., Shah Alam,
Selangor
Safety tips for Buyers
  • Make the payment only after you receive the item.
  • Always meet the seller at a safe location.
  • Do not pay until you have verified the item.
Read more

Share on :